Eerste afspraak

Oefentherapie Mensendieck is direct toegankelijk.

Dit betekent dat u ook zonder verwijzing van uw huisarts of specialist naar de oefentherapie kunt. Wanneer u zonder verwijzing komt zal er eerst een screening plaatsvinden. Dit is een 10 minuten durend gesprek waarin wij beoordelen of u bij de oefentherapie aan het juiste adres bent. Van dit gesprek zal met uw toestemming een verslag naar de huisarts gaan, zodat deze op de hoogte is van uw behandeling in onze praktijk. U moet uw verzekeringspas en legitimatiebewijs meenemen.

Via deze link kunt u alvast uw gegevens invullen. Onze software leverancier maakt dan direct een dossier voor u aan.

Vanaf de eerste afspraak neemt u uw eigen handdoek mee te nemen.

Behandeling na verwijzing.

Vaak worden cliënten doorverwezen door een huisarts of specialist. In dat geval neemt u bij de eerste behandeling uw verwijsbrief mee. Daarnaast is het noodzakelijk bij de eerste afspraak uw verzekerings- en legitimatiebewijs te overleggen.

Afspraak maken/wijzigen.

Een afspraak maken of wijzigen kan telefonisch of per mail . Wanneer u belt buiten werktijden, of wanneer ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen, kunt u op de voicemail een boodschap voor mij inspreken. Ik zal dan op korte termijn contact met u opnemen. Wanneer u verhinderd bent en tijdig afzegt, dat wil zeggen 24 uur voorafgaand aan de afspraak, zal de gereserveerde tijd u niet in rekening gebracht worden.

U kunt ons bereiken op:

Mensendieck Uithoorn

Koningin Máximalaan 30 F

1421LC Uithoorn

info@mensendieck-uithoorn.nl

Tel Anita 06 – 20812304

Tel Praktijk 0297 – 568 260